Om oss

För oss är ett personligt samarbete viktigare än något annat

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.

Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Genom att inspirera till rätt typ av produkter och relationer påverkar du attityder, värderingar och beteenden som märks och gör skillnad.

Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar.
Vi vet vad som krävs för att kommunikation ska skapa värde och vi drar oss inte för att utmana, ompröva och tänka nytt. Det är en del av jobbet, det tar vi inget extra för.

Hos oss och finner du lång erfarenhet och några av Sveriges största varumärken inom profilbraschen. Det är trygghet.


Falks Tryckeri och Brodyr AB grundades 1992 av Ann-Charlotte Stenmark, som har erfarenheter i branschen sedan 80-talet.
I huvudsak var det screentryck, give aways och mindre klädförsäljning som utgjorde verksamheten. Företaget fick en rejäl kickstart när vi även kom in på brodyrer.
I slutet av 90-talet flyttade vi verksamheten från Trädgårdsgatan till Industrivägen i Kiruna, där ni hittar oss än idag.

Vi har vuxit med framgång sedan starten och idag kan vi erbjuda dig som kund skyltar och dekaler, fordonsdekor, arbets- och profilkläder, kepsar och mössor, klädförädling, display och utställning, lasergravyr samt give aways.
Vi arbetar varje dag på att bli ännu starkare leverantörer inom företagsprofilering.

Nyckelorden för vår verksamhet är:

Hög kvalitet
Konkurrenskraftiga priser
Hög servicenivå
Snabba leveranser
Köptrygghet
Vårt huvudsakliga mål är att ge dig som kund de högsta kvalitativa produkterna och vi sätter ner så mycket tid som behövs för att uppfylla just ditt specifika behov.

Vi är registrerade för F-skatt.