Imagine 30cm

Imagine 30cm

Imagine är artisten och konstnären Yoko Onos tolkning av Carl Fredrik Reuterswärds ikoniska fredsverk ?Knotted Gun?. Skulpturen porträtterar en revolver med knuten pipa, omgiven av en ljusblå himmel. Ono har namngivit verket efter sin makes legendariska sång om fred med samma namn.

Efter John Lennons tragiska bortgång fick Reuterswärd en förfrågan från Ono att skapa ett konstverk till minne av Lennon. Resultatet blev den idag internationellt erkända fredssymbolen ?Knotted Gun?. Kort därefter valde Ono själv att tolka verket, och därmed blev Imagine historisk som den första tolkningen av skulpturen.

Imagine är framställd i handmålad resin och finns tillgänglig i begränsad upplaga. Äkthetscertifikat och exklusiv ask medföljer varje exemplar.


Pris 10399,00 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

AntalTotalt pris kr

Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Imagine 30cm
st

   0980-80074
   info@ftbrodyr.seAdelante

FORTSÄTT!

Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.


Visa samtliga produkter från Adelante
Artikelnummer NV1002
Volym/Vikt 30cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.