Xoopar Iné Lite Wallet & Powerbank Vegan Leather

Xoopar Iné Lite Wallet & Powerbank Vegan Leather

Xoopar Iné plånbok är den smalaste plånboken på marknaden med en integrerad powerbank på 3 000 mAh. Dina kort och smarttelefon är alla nödvändigheter du behöver ha med dig nuförtiden! För att svara på detta behov har vi introducerat Xoopar Iné-plånbok som kommer att hålla dina pengar säkra och din telefon laddad. Denna 2-i-1 kommer att skydda dina värdesaker genom sitt RFID-system. Och eftersom du inte klarar dig utan din smartphone har Iné Wallet en inbyggd powerbank så att du kan ladda din telefon när som helst och var som helst! Med INE finns det inga problem, bara lösningar!


Fråga oss


Om: Xoopar Iné Lite Wallet & Powerbank Vegan Leather
st

   0980-80074
   info@ftbrodyr.seD-Vice

D-vice Promote är ett sortiment fyllt med exklusiv elektronik i bland annat kategorierna powerbanks & laddare, högtalare, hörlurar och prylar för kontor, aktivitet och hemmet.
Här hittar du ett brett utbud av produkter som passar perfekt när du letar efter en fin företagsgåva, eller en snygg, mer exklusiv giveaway.
De flesta produkterna i sortimentet är tillgängliga både från Europalager och trading från Kina och vi märker dem med flera olika märkningsmetoder.


Visa samtliga produkter från D-Vice
Artikelnummer 573178
Material Aluminium + veganskt läder
Vikt 140 gram
Bredd 9,5x104x76 cm
Ursprung China
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.